Поздравления в стихах и прозе...


 
Главная Привітання з Новим Роком в Прозі

Привітання з Новим Роком в Прозі


Шановні колеги, друзі та партнери!
Колектив __________ щиро вітає Вас з Новим роком ті Різдвом Христовим!
Сподіваємося, що Ви підходите до цих свят з новими здобутками і далекосяжними планами.
Нехай Новий рік та Різдвяна Зоря принесуть у Вашу домівку веселий настрій, здоров’я, щастя, гучну колядку та зігріє радістю серце.
Щасливого Нового року та веселого Різдва!
Колектив ________.

*******
Привітання з Новим Роком в Прозі

_______________ вітає Вас з Новим Роком та Різдвом Христовим!
Нехай магічна чарівність цих свят буде в посмішках Ваших близьких, урочистих вітаннях, особливій теплоті, радості, які створюють дивовижне відчуття світла, злагоди і щастя.
Зичимо здоров’я, здійснення всіх бажань і надій, успіхів у Ваших справах, щоб кожен день був наповнений благополуччям та мудрістю, яка допоможе здолати всі негаразди.
Щиро бажаємо радості, любові, достатку в домі, щасливої та щедрої долі, а впевненість у завтрашньому дні хай назавжди наповнює Ваші серця!
З повагою, __________.


Привітання з Новим Роком в Прозі

Шановний _____________!
Прийміть щирі вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!
Бажаємо, щоб Новий ____ Рік став для Вас роком миру, злагоди та добрих справ на благо нашого народу.
Нехай ці свята принесуть у Вашу оселю радість і любов, віру і надію, щастя і здоров’я, втіху від дітей та вірних друзів.
З повагою __________.

*******
Привітання з Новим Роком в Прозі

Шановні пане та панове!
Щиро вітаємо Вас зі світлим та радісним зимовими святами. Нехай Новий рік принесе Вам гарні новини, щасливі події, додасть наснаги та творчого натхнення, а також наповнить серце добром, любов’ю та вірою у здійсненні заповітних мрій та сподівань.
Щасливого Нового року та веселих свят.
З повагою, колектив.

*******
Привітання з Новим Роком в Прозі

Шановне панове!
Сердечно вітаємо Вас з Новорічними і Різдвяними святами, які увінчують наші житейські та трудові клопоти в році, що минає, сповнюють наснагою до нових звершень у році прийдешньому. Віншуємо Вам доброго здоров’я, душевної рівноваги й бадьорості, щасливого і благополучного майбуття у колі міцної родини, вірних друзів, мудрих колег.
Від імені колективу _________.

*******
Привітання з Новим Роком в Прозі

Вельмишановна _______________!
Вітаємо Вас з Новим _____ роком та Різдвом Христовим!
Нехай у Новому році прийдуть до Вас щаслива доля, любов і злагода, натхнення та успіх, щирість і вірність добрих друзів. Хай збудуться всі заповітні мрії, благородними справами наповнюється життя.
Хай рік Новий стане роком невичерпної енергії, постійного безмежного оптимізму, принесе Вам віру і надію у день прийдешній. Щастя Вам у помислах і діях Ваших, успіхів Вам у праці.
З повагою, ___________.



*******
Привітання з Новим Роком в Прозі

Шановна ________________!
Щиросердечно вітаю Вас і очолюваний Вами колектив з Новим Роком і Різдвом Христовим!
Новорічне свято – це завжди нові надії і сподівання, нові життєві задуми і бажання, новий крок у незвідане майбутнє.
Тож нехай новий _____ рік буде щедрим на сповнені мрії, подолані рубежі й перешкоди. Хай додасть він Вам і Вашим колегам здоров’я і сил, творчого завзяття і снаги, духовної величі і краси! Нехай родинний затишок, добро і благополуччя панують у Вашій оселі.
Хай Новий рік принесе Вам віру і надію у день прийдешній.
Щастя Вам у помислах і діях Ваших, успіхів Вам у праці.
З повагою, ___________.

*******
Привітання з Новим Роком в Прозі

Дорогі друзі!
Щиро вітаємо Вас з Новорічними Святами! Нехай рік, що минає, забере всі негаразди, марні хвилювання та сумні спогади, а залишить лише гордість за вірно обраний шлях.
Бажаємо в Новому _____ році міцного здоров’я, миру та злагоди, вірних друзів та надійних партнерів, стабільності, нових ідей та позитивного розвитку у Ваших справах!

*******
Привітання з Новим Роком в Прозі

Шановний _____________!
Від імені _______________ вітаю Вас з нагоди Нового ____ року та Різдва Христового!
Бажаю Вам зустріти і провести свята у доброму здоров’ї і веселому настрої. Нехай Різдвяна зірка принесе до Вашого дому добро і благоденство, осяє радістю серце і наповнить їх добротою, милосердям і любов’ю. Хай життєві труднощі оминають вашу родину, завжди панують в ній мир і злагода, живе віра у світле майбутнє!
Щастя Вам і Вашій родині і Господнього Благословення на многії і благії літа!
З повагою __________.

*******
Привітання з Новим Роком в Прозі

Шановне керівництво та колектив ______________!
Прийміть найщиріші вітання, нехай ці свята – вісники оновлення, мрій і сподівань – принесуть Вам і Вашій родині добро, мир і достаток. Бажаємо, щоб у Новому році Ви зробили все, про що так давно міряли. Вірю, що у Новому році Ви зробили все те, про що так давно мріяли. Вірю, що у Новому році Ви відчуєте турботу з боку колег, тепло друзів та близьких. Щастя Вам, міцного здоров’я, здіснення найзаповітніших бажань.

З Новим роком та Різдвом Христовим!

*******
Привітання з Новим Роком в Прозі

Шановний __________!
Прийміть найщиріші вітання з Новим, _______ роком і Різдвом Христовим
Побажання міцного здоров’я, щастя, благополуччя і теплих родинних взаємин. З роком новим кожен із нас пов’язує свої надії на реалізацію багатьох мрій.
Тож хай високе світло християнської Віри, Надії та Любові дарує Вам нових сил, а прийдешній рік буде щедрим на вірних друзів, добрі справи та всілякі гаразди.
Христос народився – славімо його!
З Новим Вас роком!

*******
Привітання з Новим Роком в Прозі

Шановні земляки!
Дорогі друзі!
Прийміть найщиріші вітання з Новим ____ роком та Різдвом Христовим!
Бажаю Вам міцного здоров’я, життєвої наснаги, здійснення усіх заповітних прагнень і мрій.
Вірю, що об’єднавши наші зусилля в підтримці й реалізації реформаторського курсу Президента України ____________, ми зуміємо забезпечити поступальний розвиток України і нашого рідного краю.
Щастя, радості, достатку й Божої благодаті Вам та Вашій родині!
З глибокою повагою ____________.

*******
Привітання з Новим Роком в Прозі

Напередодні Новорічних та Різдвяних свят прийміть наші сердечні і найкращі вітання!
Від усієї душі зичимо Вам великого людського щастя, міцного здоров’я, добра і радості, вірних друзів та надійних партнерів. Нехай Новий ____ рік принесе достаток і добробут вашим сім’ям та здійснення найзаповітніших надій та прагнень.
Щасливого Вам Нового року!

*******
Привітання з Новим Роком в Прозі

Любі мої друзі!
Вітаю Вас з Новим ____ роком та Різдвом Христовим.
Щиро бажаю Вам щастя, успіхів у здійсненні задумів та міцного здоров’я на довгі роки. Нехай ці веселі свята принесуть у Ваш дім радість, затишок та добробут, а наступний рік стане для нашої рідно України роком миру, злагоди та процвітання. Хай завжди Вам посміхається доля, несуть тільки радість прожиті роки. Хай здоров’я не зрадить ніколи, хай збудуться мрії, побажання, думки!
Щасливого Нового року та Різдва Христового!
З повагою, _________.

*******
Привітання з Новим Роком в Прозі

Шановний _____________.
Прийміть найкращі вітання з нагоди Нового ____ року та Різдва Христового!
Від щирого серця бажаю Вам і Вашим родинам міцного здоров’я, великого людського щастя, добробуту, благополуччя і Божої благодаті.
Нехай новий рік буде для Вас багатим на добро, щедрим на успіхи і вдачі. Хай збудуться всі заповітні мрії, корисними справами наповнюється життя і кожен день дарує радість і наснагу у нелегкій праці.
З повагою, __________.

*******
Привітання з Новим Роком в Прозі

Шановні друзі!
Щиросердечно вітаємо Вас з Новим Роком та Різдвом Христовим!
Нехай Господь Бог принесе Вам нові успіхи та перемоги в процвітанні Вашого бізнесу на благо Вам і Вашим сім’ям. Дякуємо за Вашу з нами співпрацю. З Вами приємно працювати. Бажаємо Вам в Новому ____ році міцного здоров’я й людського щастя, радості й добробуту, благополуччя й Божого благословення Вам і Вашим родинам!
З великою повагою та найкращими побажаннями колектив _________ підприємства.

*******
Привітання з Новим Роком в Прозі

Шановні колеги!
Щиросердечно вітаємо вас з чудовими і у кожному році єдиними святами Нового року і світлого Різдва Христового. І хай ми в ці дні стали старшими ще на один рік, і не нам з вами дано рахувати те, що залишилось попереду, будемо сподіватися, що ще довгий час не поверне життя до вечірніх присмерків і життєвий путівець кожного з нас, не дивлячись на всі його примхи і несподівані повороти, буде рівним і освяченим тією Божої благодаттю, до якої ми прилучаємося у ці неповторні дні...
Від усієї душі привітайте сьогодні один одного, обопільно пробачте минулорічні образи і випадкові незгоди, адже саме в цьому суть християнських поривань до кращого життя, особливо в переддень такого великого свята...
Хай кожний день вашого життя буде наповнений золотавим сонячним світлом, ранкові зорі будуть вашим щоденним оберегом, а почуття любові і прощення – вічними і ніколи не зрадять вас; хай проминають ваші світлі сучасні оселі біди і нещастя, та ніколи не згасає ваша затишна сімейна варта...
Щасти вам у ці святкові дні і всі наступні – ще раз щиро вітаємо вас з цими чарівними святами – сімейної злагоди, родинного тепла, взаєморозуміння, всіх можливих сьогодні благ і Божої благодаті нашій спільній українській хаті, кожному з тих, хто живе на цій святій, багатостраждальній, але такій прекрасній землі...
З повагою, _________.

*******
Привітання з Новим Роком в Прозі

Шановний _______________!
Щиросердечно вітаю Вас з Новим _____ роком ті Різдвом Христовим.
Бажаю Вам міцного здоров’я, великого людського щастя, добробуту, благополуччя і Божої благодаті. Нехай рік Новий буде для Вас багатим на добро, щедрим на успіхи і вдачі. Нехай збудуться всі заповітні мрії. Щасливого Нового року і веселих свят!
З повагою, _________.

*******
Привітання з Новим Роком в Прозі

Шановна ____________!
Від щирого серця вітаємо Вас і очолюваний вами колектив з добрим, світлим і радісним святом – Новим _____ роком!
Прийміть нашу вдячність за сумлінне ставлення до сплати податків і найкращі побажання всьому колективу дальшого процвітання, а Вашій родині і всім працівникам – міцного здоров’я, щастя, миру і злагоди, стабільного благополуччя.
Нехай кожен день Нового року буде сповнений радістю і добром, теплом і турботою рідних та близьких, принесе нові успіхи і віру у краще майбуття!
З повагою, __________.

*******
Привітання з Новим Роком в Прозі

Колектив ___________ вітає Вас З Новим Роком!
Бажаємо всім любові та турботи близьких людей, посмішок друзів та постійності ділових партнерів. Нехай Новий рік буде щедрим для Вас на цікав плани та творчі успіхи, принесе із собою смак нових перемог, впевненість у правильності обраної мети та енергію для її досягнення. Дякуємо за плідну співпрацю та сподіваємось на її успішне продовження у наступному році.
З Новим Роком!

*******
Привітання з Новим Роком в Прозі

Шановна ____________!
Сердечно вітаємо Вас та ввірений Вас колектив з Новим Роком та Різдвом Христовим!
Бажаємо міцного здоров’я, щастя, творчої наснаги та успіхів у Вашій нелегкій, але такій потрібній праці. Нехай Різдво та Новий рік принесуть Вам добробут, благополуччя, щирих друзів та партнерів, шани та любові від рідних та близьких Вам людей, родинне тепло та злагоду.
З повагою ___________.

*******
Привітання з Новим Роком в Прозі

Шановний __________.
Щиро вітаємо Вас з Новим ______ роком та Різдвом Христовим!
Від щиро серця бажаємо Вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя, добробуту та злагоди в родинах. Нехай новий рік буде для Вас багатим на добро, щедрим на успіхи.
Веселих свят та статків Вам і Вашим близьким в Новому році.
З повагою, ________.

*******

Привітання з Новим Роком в Прозі

Прийміть мої найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!
Нехай ці свята – вісники оновлення, мрій і сподівань – принесуть Вам і Вашій родині добро, мир і достаток. Бажаю, щоб у Новому році Ви зробили все те, про що так давно мріяли. Вірю, що у Новому році Ви відчуєте турботу з боку колег, тепло друзів та близьких.
Щастя Вам, міцного здоров‘я, здійснення найзаповітніших бажань.
З повагою __________.

*******
Привітання з Новим Роком в Прозі

З Новим Роком та Різдвом Христовим!
Бажаємо, щоб дух Нового року приніс Вам відчуття казки, а Різдво подарувало віру в чудеса!
Зичимо Вам і Вашим рідним миру, щастя і добра!

*******
Привітання з Новим Роком в Прозі

Напередодні Новорічних та Різдвяних свят прийміть наші сердечні вітання і найкращі побажання!
Нехай _____ рік прийде до Вас з миром, добром і радістю та щедро обдарує Вас творчими здобутками і успіхами, принесе перспективи в бізнесі та особисті гаразди Вам і Вашим родинам!
Колектив ________.

*******
Привітання з Новим Роком в Прозі

Шановна ____________!
Прийміть найщиріші вітання з нагоди світлих світ Нового Року та Різдва Христового!
Бажаю Вам і Вашій родині міцного здоров’я, великого людського щастя, добробуту, миру і злагоди в кожній оселі, благополуччя і Божої благодаті.
Нехай рік прийдешній буде для Вас багатим на добро, щедрим на творчу наснагу, успіхи у професійній діяльності.
Нехай Різдвяні свята Божим благословенням осяють усі Ваші добрі справи та починання.
З повагою, ______________.

*******
Привітання з Новим Роком в Прозі

Шановний ________________!
Від імені ______________ прийміть найкращі вітання з нагоди Нового ____ року та Різдва Христового!
Від щирого серця бажаємо Вам і Вашій родині міцного здоров’я, великого людського щастя, добробуту, благополуччя і Божої благодаті! Нехай Новий рік буде для Вас багатим на добро, щедрим на успіхи і вдачі. Хай збудуться всі заповітні мрії, корисними справами наповнюються життя, й кожен день дарує радість і наснагу у нелегкій праці в ім’я нашої держави, на благо їх народу.
З повагою ________.

*******
Привітання з Новим Роком в Прозі

Шановні друзі!
Прийміть найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!
Бажаємо ці традиційно світлі свята зустріти у радісній, доброзичливій, теплій атмосфері. Нехай у ваших домівках панують добробут і злагода. Дякуємо за плідну співпрацю та сподіваємось на її продовження у наступному році. Успіхів, нових звершень та здійснення найзаповітніших мрій!
З повагою та найкращими побажаннями, колектив __________.

*******
Привітання з Новим Роком в Прозі

Шановний _________!
_____________ вітає Вас та всіх працівників підприємства з наступаючим Новим Роком та Різдвом Христовим.
В новому _______ році бажаємо Вам та всьому колективу добра і злагоди, сімейного благополуччя, міцного здоров’я, наснаги та нових здобутків на професійній ниві.
З повагою _________.

*******
Привітання з Новим Роком в Прозі

Шановний __________!
Щиросердечно вітаю Вас і очолюваний Вами колектив з Новим ____ роком та Різдвом Христовим!
Нехай родинний затишок, добро і благополуччя панують у Вашій оселі.
Хай рік новий принесе Вам віру і надію у день прийдешній. Щастя Вам у помислах і діях Ваших, успіхів Вам у праці!
З повагою, _________.



Ще привітання з Новим роком

1 2 3 4 5 6






Категория: Привітання з Новим роком | Просмотров: 125518 | | Теги: Привітання з Новим Роком в Прозі | Рейтинг: 5.0/1
Четверг, 28.03.2024, 18:18
Привет! Гость
Главная | Регистрация | Вход
ПОЗДРАВЛЕНИЯ
Поздравления с Днем рождения [23]
Поздравления с Днем Рождения мужчине [4]
Поздравления с Днем Рождения женщине [5]
Поздравления с Днем Рождения маме, папе, брату, сестре [4]
Поздравления с Днем Рождения прикольные [1]
Поздравления с юбилеем [26]
Открытки с днём рождения [3]
Поздравления с Новым годом [13]
Колядки [5]
Поздравления с 23 февраля [9]
Поздравления на 8 марта [6]
На свадьбу [4]
Тосты [5]
Разные поздравления [8]
Смс любимым [9]
Смешные стишки [5]
Привітання з Новим роком [6]
Щедрівки [3]
Поздоровлення з Днем народження [9]
Привітання з іменинами [2]
Поздоровлення з ювілеєм [3]
Побажання доброго ранку [2]
Побажання гарної ночі [2]
На весілля [3]
СМС коханим [6]
Реклама

© 2010-2024
Хостинг от uCoz Поздравления в стихах Сайт поздравлений